Projecten

Projecten

SAM in jouw project?

Neem een kijkje op onze prijs pagina voor meer informatie over het realiseren van een SAM.

Wat onze klanten zeggen

Bart Wouters
Technisch bouwdirecteur
Urbicoon

“Hun visie op integratie van technieken en hun concreet product “de SAM-module” heeft alles in zich om nood aan vernieuwing en efficiëntie binnen het bouwproces te versnellen. Wij waren gecharmeerd door het feit om met één product het hele techniekenvraagstuk te kunnen bedienen”

Stijn Elsen
Architect
VUB

“Net als onze onderzoeksgroep TRANSFORM, draagt BAO living duurzaam materiaalverbruik en maximale flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn dan ook blij dat we twee SAM units kunnen plaatsen in ons Circular Retrofit Lab, de allereerste circulaire totaalrenovatie in België!”

Peter Verhees
Eigenaar
HABI

De technische schacht is bij dit project de centrale spil waarrond de SAM wordt vormgegeven. De appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp die mooi opgeborgen zit in de SAM. Hierdoor is er geen nood aan een technische ruimte in de woningen en creëren we extra leefruimte voor de bewoners.

Lode Goethals
Architect
Bast architecten

"De visie van Bao Living op de integratie van nutsvoorzieningen en hun concreet product “SAM” heeft alles in zich om de nood aan vernieuwing te beantwoorden en efficiëntie binnen het bouwproces te versnellen. Wij waren meteen enthousiast over de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen in één product te kunnen verwerken.”

Peter De Boitselier
Investar NV

“Mede door jullie overtuiging werd het een mooi en goed ontworpen project dat door jullie positieve inzet, enthousiasme en betrokkenheid perfect uitgevoerd is.”

Ondersteund door