SAM [#015-034]

Studio appartementen in het Brusselse

Opdrachtgever:
Urbicoon
Timing:
Q4 2021
20 SAM’s voor een project met studio appartementen in het Brusselse.

In opdracht van de bekende projectontwikkelaar Urbicoon gaan we 20 SAM’s ontwikkelen, produceren en plaatsen voor een project met studio appartementen in het Brusselse. Zoals je op de weergaven hierboven en hieronder kan zien, bestaat deze SAM uit een lange wand waar de verwarming en de ventilatie in verwerkt zitten, maar ook de badkamer, de keuken, het bed en zelfs een TV. We kijken er naar uit om samen met Urbicoon een echte circulaire statement te maken met dit baanbrekend project!

The Great Wall of SAM

In deze kastenwand zitten alle nodige functionaliteiten verwerkt voor een woning met alle modern comfort. Doordat het geïntegreerd bed-meubel opgeborgen kan worden, kan de rest van de ruimte flexibel benut worden. Zo kan je plaatsmaken om gasten te ontvangen of voor je yoga oefeningen.

Boven de TV nis zitten de ventillo-convectoren weggewerkt. Deze verwarmen de ruimte uiterst efficiënt. Hierdoor blijft er nog meer bruikbare netto oppervlakte over dat anders zou worden belemmerd door de plaatsing van een radiator.

Voor dit project ontwikkelden we niet één, maar twee nieuwe modules. Naast het bedmeubel bieden we nu ook warmteafgifte met convectoren in de badkamer aan.

CO2 uitstoot bespaard:
nader te bepalen
# Bomen geplant:
nader te bepalen
No items found.
Deel dit project op